MENIU

DE ÎNCEPUT

Pate din ficat de pui, gem de ceapă cu mere, slănină afumată. 160g
35
Vinete aromatizate cu curry, semințe de dovleac. 160g
33
Humus de fasole, cu miez de nucă, praz caramelizat. 180g
33
Crochete din telemea de capră și cimbrișor, sos de maioneză cu boia afumată. 180g
36
Tapas cu creveți și avocado. 180g
45
Tartar de ton cu avocado. 160g
68
Tartar de vită. 160g
75

SUPĂ

Supă cremă de ceapă cu Saint Jaques. 300ml
40

SALATĂ

Salată iceberg, roșii uscate, pulpă de pui pe grill, telemea de capră, ou, ardei kapia, dressing de kefir. 360g
50

STEAK

Vrăbioară de vită Creekstone. 100g

65

Antricot de vită Argentina. 100g
55
* Garnituri incluse: cartofi la cuptor, salată verde cu parmezan

DE BAZĂ

Mix de creveți picanți, risotto cu zucchini. 350g
75
File de lup de mare, piure de cartofi cu zucchini, salată, sos fresh. 380g

79

Ton pe grill, sos de citrice cu ghimbir și teriaky, rissotto cu lime. 370g
98
Tentacul de caracatiță pe grill, cartofi la cuptor, piure de avocado, sos de ardei copți cu nucă. 380g
145
Paste home-made, umplute cu carne de creveți și mozarella, sos de roșii cu chives, quinoa crocantă. 380g
73
Beef Wellington, piure de cartofi cu trufe, salată de valeriană. 400g
142
Ceafă de porc gătită lent, cremă de mălai, sos de ardei copți si cremă de brânză de burduf. 380g
48
Pulpă de rață în kataif, piure cu morcov, sos de vișine. 390g

71

Frigărui de curcan în crustă de kataif, cartofi millefeuille, sos de brânză de burduf, salată Coleslaw. 360g
48
Vânătă crocantă în foi de plăcintă, ardei copți, sos de ceapă coaptă. 360g
48
Țelină coaptă lent, orez prăjit, ghimbir murat. 380g
46

DULCE DE ZORI

Tartă cu ciocolată și vișine. 180g
35
Crème caramel. 160g
35
Plăcintă cu măr. 180g
35