MENIU

DE ÎNCEPUT

Antricot de vită, sos de maioneză cu ton, anșoa și capere, rucola, turtă prăjită. 200g
56
Fasole bătută, quinoa crocantă, tapioca. 180g
29
Carne de scoici, unt, migdale, fistic, usturoi copt, pâine prăjită. 200g
39
Pate din ficat de pui, gem de ceapă cu mere, slănină afumată. 160g
34
Pachețele cu brânză sărată, sos de miere și rodii. 180g
32
Tartar de vită, capere, turtă prăjită. 160g
68

SUPĂ

Supă rece de roșii, jeleu de căpșuni cu busuioc, crutoane negre. 320g
32

SALATĂ

Crispy de pui, roșii, castraveți, ceapă roșie, ardei gras, brânză feta, măsline, busuioc, oregano, crutoane. 379g
48

DE BAZĂ

Paste proaspete, mușchi de vită, smântână, trufe. 360g
68
Carne fragedă de porc cu os, cremă de mălai cu trufe, demiglace cu usturoi, morcov murat. 400g
67
Pui coquelet gătit lent, piure de cartofi, porumb copt, sos cu cașcaval afumat. 420g
59
Mușchi de vită, jamon, brânză cedar și pesto, cartofi millefeuille. 320g
138
Pulpă de rață în kataif, piure de cartofi dulci cu morcov, sos de vișine. 390g
72
Creveți, sos roșu cu vin, pâine prăjită. 320g
79
Doradă, carne de scoici, piure de cartofi, sos Olandez. 370g
74
Paste proaspete, burrata, pesto verde, semințe de floarea soarelui. 350g
55
Vânătă coaptă, tofu, pesto, fulgi de migdale, pâine prăjită. 320g
35

DULCE DE ZORI

Pain perdue, mousse de fistic, înghețată de zmeură. 180g
35
Tiramisu cu blat cu ciocolată și cafea, cremă de mascarpone, pudră de cacao, sos de cafea. 170g
35
Tartă cu blat crumble, mere coapte, mousse de ciocolată cu cașcaval afumat, 35 sos de caramel sărat. 180g
35