MENIU

REVELATIO

Millefoglie din ceapă, cremă de broccoli și miez de nucă afumat. 160g
34
Custard din fasole și migdale, pâine cu usturoi copt, urzici. 180g
30
Salată iceberg, vânătă, maioneză vegetală, dressing cu soia și suc de sfeclă, ghimbir murat. 300g
39
Paste umplute cu hribi, sos de zucchini cu trufe, ulei de ceapă coaptă. 350g
53
Mititei de păstrăv somonat, muștar, sos beurre blanc cu icre, chips de cartofi. 360g
58
Piept de pui, terină cu praz și cartofi, sos din ierburi. 370g
58
Pârjoale moldovenești din Black Angus și mangaliță, spumă de cartofi, sos de roșii. 370g
63
Tartă de mere, caramel cu smochine, mousse cu cașcaval afumat, ciocolată albă. 180g
35

TASTING MENU REVELATIO

Cuprinde toate preparatele de mai sus.
175

VERITA

Creveți afumați în fân, sfeclă roșie, sos de țuică cu icre de păstrav. 170g
49
Pate de pui, foie gras, gem de gutui. 180g
41
Crème brûlée cu morcov, ghimbir și piept de rață afumat. 170g
37
Supă de ceapă coaptă, scoici, pâine arsă. 300g
35
Plăcintă cu brânză de caju și nuci, chutney de gutui, carpaccio de broccoli. 350g
45
Cartofi, praz copt, ulei de spanac, jumări de vinete, cremă de brânză de horezu. 360g
44
File de biban, salată, leurdă, ridiche, gulie, păstârnac caramelizat, sos de leuștean. 370g
75
Vrăbioară de vită, piure, brânză de burduf, conopidă murată cu sfeclă, sos de ceapă coaptă. 390g
140
Mousse de caise, crème brûlée, blat cu portocale, zăpadă cu lavandă și violete. 180g
35
Mousse de ciocolată neagră cu gorgonzola, pandișpan cu migdale, bezea cu afine, cremă de pere și țuică cu piper, sos de zmeură. 180g
35

TASTING MENU VERITA

Cuprinde toate preparatele de mai sus, cu unul din cele 2 deserturi, la alegere.
245