Image Alt

Meniu

DE ÎNCEPUT

BRUMĂ ARGINTIE
Biscuiți sărați, humus cu ardei copți. 180g
25

LEGENDE VECHI ȘI NOI
Pate din ficat de pui cu foie gras și dulceață de cătină. 180g
25

TOAMNĂ CALDĂ
Guacamole, roșii, telemea ușor sărată de Șipote. 180g
27

ADIERI LINE
Tartar de vită. 180g
55

GUSTURI FINE
Pate de sturion și păstrăv afumat, icre de știucă, turte. 160g
28

DE ÎNCĂLZIT SUFLETE

ÎN COPILĂRIE
Supă cremă de dovleac și cartofi dulci, brânză de capră în crustă crocantă. 350g
25

DE ZILE UȘOARE

AN BUN
Mix de salată, piept de pui în stil barbeque, roșii cherry, ceapă roșie marinată, fasole roșie, ardei copt, telemea ușor sărată de Șipote, dressing de iaurt cu usturoi. 350g
39

PLIMBĂRI DE TOAMNĂ
Creveți și calamari în crustă, salată iceberg,
rodii, roșii cherry, măsline, microsalată, fasole roșie, dressing cu iaurt, miere și muștar. 350g
47

DE BAZĂ

SUNETUL TOAMNEI
Paste proaspete cu vită, smântână, parmezan, mix de ciuperci. 380g
55

PASTELURI
Paste proaspete umplute cu ricotta și lămâie, sos de gorgonzolla și mure. 320g
43

SERI PE MARE
File de șalău, legume confiate, cartofi, creveți Black Tiger, sos de vin cu usturoi. 370g
65

ÎN ADÂNCURI
Sturion, piure de migdale, baby morcov caramelizat, spanac soté, sos de vin, ulei de busuioc. 380g
75

ABIS ÎNTINS
Calamar întreg pe grill, cartofi la cuptor, măsline, feta, sos de unt cu usturoi și busuioc. 400g
65

SOARE FIERBINTE
Creveți pe grill, sumac, sos de roșii, unt cu chilli și piper cayen. 340g
65

MAREA-N BUCATE
Caracatiță BBQ, cartofi copți, pesto de pomodori secchi, arpagic murat. 380g
89

PERSPECTIVE NOI
Tagliata din antricot de vită, salată de andive, pesto de pătrunjel, microsalată, brânză Torockoi cu trufe. 380g
90

ATINGERI FRANȚUZEȘTI
Mușchi de vită românesc, foie gras, sparanghel, mix de ciuperci, sos demiglace. 390g
78

TOAMNĂ ELEGANTĂ
Piept de pui slow cooked, piure de cartofi cu migdale, sos de muștar Dijon. 380g
42

GUSTURI ALTFEL
Pulpă de porc slow cooked în crustă de mălai și foi de orez, piure de cartofi cu trufe, mix de ciuperci, usturoi, sos demiglace. 390g
44

CU CAPUL ÎN ZORI
Pulpă de rață în kataif, piure de dovleac și cartofi dulci cu chili, andive caramelizate, sos de vin cu afine și rodii. 380g
47

PĂDURE DEZGOLITĂ
Mix de ciuperci, cremă de mălai cu sfeclă roșie, quinoa, ardei copți în oțet 380g
42

ÎN PANERE
Roșii umplute cu hrișcă, mix de ciuperci cu hribi, sos de migdale cu tahini. 380g
38

ZILE SOLARE
Vinete pe grill, salsa de roșii, usturoi, ardei iuți, tofu afumat, miez de nucă. 380g
40

LUNĂ PLINĂ
Plăcintă de cartofi cu gălbiori, cremă picantă de dovleac, arpagic murat. 350g
42

DE RĂSFĂȚAT

SOARE BLÂND
Pain perdu cu mascarpone, fructe proaspete și sos de vișine. 220g
25

ORE INFINITE
Blat de pandișpan, mouse de yuzu cu caise, jeleu de cătină, meringue, sos de soc. 180g
25

PLOAIE DULCE
Soufflé de fistic și ciocolată albă, sos de vanilie. 180g
35

Luni ‒ Vineri: 12 ‒ 21
Sâmbătă - Duminică: 10 - 21

Str. Sf. Andrei, nr. 67, Iași, România
00 40 784 897 777

Call Now ButtonSuna